Portfolio bootcamp Duitsland

Hoi! Wat superleuk dat je hier een kijkje neemt. Of je nu beginnend fotograaf bent, of al een goede basis hebt, als je jouw portfolio een boost wilt geven is dit wat voor jou!  En dan niet in Nederland, maar in Duitsland. Hoe vet is dat:) Het is maar een paar uurtjes rijden vanuit Nederland. Ik heb zelf nooit geweten dat er zulke mooie plekken net buiten ons land zijn. Het belooft een prachtige reis te worden. Ik heb er zin in!

 

Wat is het idee?

De bootcamp duurt van 2 maart tot 5 maart, waarvan we 2 dagen gaan shooten. Tijdens deze twee dagen heb je alle tijd om gave beelden te schieten waarmee je je portfolio kunt aanvullen. Ik heb voor jullie 3 koppels geregeld die zich elk een dagdeel ter beschikking stellen. Zie het als 4 shoots waarbij iedereen zijn eigen inbreng kan hebben, en er ruimte is om de koppels instructies te geven.
Kortom, het wordt geen vakantie, want het is aardig hard werken. We staan ook elke dag op tijd op, om het mooiste licht mee te kunnen pakken. Ook zullen we soms aardige stukken moeten wandelen en kun je vies worden. Niks is ons te gek:)

De locaties zijn:

  • Hangbrug Geierlay
  • Burg Eltz
  • Nationaal Park Eifel

Zoek maar even op Google, het zijn stuk voor stuk prachtige locaties. 

 

Mentoring

Maar dit is nog niet alles, want je mag mij ook nog eens alles vragen! Loop jij tegen bepaalde punten aan als fotograaf? Wil je meer leren over het fotograferen, bewerken of heb je een portfolio review nodig? Ik vind het leuk om je advies te geven en te helpen.

 

Programma

Dinsdag 2 maart

19:00 verzamelen bij het hotel

 

Woensdag 3 maart

7:30-12:30 weddingshoot

Locaties: Hangbrug Geierlay en Burg Eltz

 

Donderdag 4 maart

8:30-12:00 loveshoot

14:00-17:30 weddingshoot

Locatie: Nationaal Park Eifel

 

Vrijdag 5 maart

Weer naar huis

 

Investering

Deze portfolio bootcamp is nu te boeken voor 695 euro! Overnachtingen zitten bij de prijs inbegrepen. Exclusief vervoer, eten en drinken.

 

Ik meld me aan!