Reviews

Beste Eline,
Bedankt voor de gezellige familie fotoshoot.
Je bent een fijne enthousiaste fotograaf die oog heeft voor detail.
Ook de omgang met kinderen gaat je goed af, je hebt geduld en bent creatief. Om mooie foto's te maken ging je met ons de speeltuin in zodat ook onze zoon het super naar zijn zin had tijdens het foto's maken.
Nogmaals bedankt voor je inzet. Wij zijn super blij met de foto's die je gemaakt hebt!

Familieshoot | Martine

De shoot met 3 vriendinnen vond plaats bij Villa Augustus in Dordrecht en was een hele gave locatie om te shooten. Eline gaf genoeg mogelijkheden om te poseren en het resultaat mag er zijn! Wij raden jullie zeker aan om een shoot bij Puur Vastgelegd te doen.

Vriendinnenshoot | Geraldine


Lieve Eline,

Hartstikke bedank voor de prachtige foto’s! We love them! ❤ Wat een heerlijke momenten heb je vast gelegd en zo leuk om alles weer net vanuit een andere hoek te zien! Dank dank dank! 

Bruiloft |  Youri & Nadine

Samen met mijn vriend heb ik een tijdje geleden een fotoshoot gedaan bij Eline, nadat we haar winactie hadden gewonnen. Het is ons heel goed bevallen! Van tevoren kregen we goede kledingtips, zodat we ons daar geen zorgen over hoefden te maken. De shoot zelf was heel spontaan, professioneel en helemaal niet ongemakkelijk! We konden zelf zeggen wat voor foto's we wilden, maar we kregen ook veel goede aanwijzingen. De foto's zijn prachtig bewerkt en we zijn heel erg blij met het eindresultaat. Kortom, echt een aanrader!

Loveshoot | Roel & Christa

Wij hebben een hele leuke fotoshoot gehad met Eline midden in de natuur. Het was prachtig weer en de foto's op het aardappelveld zijn boven verwachting mooi geworden!
Het gaat erg relaxed, en waar nodig kregen we aanwijzingen. Wat ik fijn vond is dat Eline het plaatje al in haar hoofd had ,waardoor je zelf steeds zekerder wordt in wat je moet doen, en wat zij van je verwacht.
Onze dochter vond het ook erg leuk om te doen. Af en toe wat geks en een grapje maakte het geheel ontspannen.
Wij kijken terug op een leuke shoot, terwijl op de foto gaan niet onze favoriete bezigheid is. Eline heeft gezorgd dat we ervan genoten en dit is terug te zien in het resultaat, we zijn er heel blij mee!

Familieshoot | Ronald & Anita